Για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής Γ’ Εθνικής ετοιμάζεται ο ΑΟΤ, ο οποίος την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 16:00 υποδέχεται τον Γιούχτα στο Τυμπάκι.
Η ομάδα του Νίκου Σουτζή θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα με 2-0 από τον ΑΟΑΝ στην πρεμιέρα.
Πλέον το βάρος έχει πέσει στον Γιούχτα και στον ΑΟΤ θέλουν να αξιοποιήσουν από νωρίς έναν από τους σημαντικότερους «συμμάχους» τους, την έδρα. Το γήπεδο Τυμπακίου αναμένεται και φέτος να αποτελέσει σημαντική δύναμη για το σύνολο του Νίκου Σουτζή.
Άλλωστε, η ομάδα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές, με στόχο την πρώτη νίκη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το παιχνίδι με τον Γιούχτα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 16:00, με τον ΑΟΤ να θέλει να συνδυάσει την πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό του με ένα θετικό αποτέλεσμα.



























































