Με την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη να συνεχίζεται, τα Χανιά προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς.
Το παιχνίδι της Κυριακής (4/10, 16:00) για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, σπριντ και αγωνιστικές ασκήσεις σε μικρούς χώρους, με παιχνίδια 3 εναντίον 2, 4 εναντίον 3 και 5 εναντίον 5.
Ευχάριστα ήταν τα νέα με τον Κουτρουμπή, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μπουλμάγκα, Γκιουρτζίδης και Καπνίδης, όπως και ο Αδαμόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Ατομικά προπονήθηκε ο Καρτάλης, ενώ εκτός έμεινε ο Κοντογιάννης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Η προετοιμασία των Χανίων θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 11:00, ξανά στη Μοναχή Ελιά.




















