Με νίκη ολοκλήρωσε τις φιλικές του υποχρεώσεις πριν από την έναρξη της Γ’ Εθνικής ο ΠΟΑ, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟΑΝ στο Ατσαλένιο.
Μία εβδομάδα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στον Άγιο Νικόλαο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου οι «πράσινοι» είχαν πάρει τη νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά σε φιλικό χαρακτήρα και με το βλέμμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά από πάσα του Μανώλη Ροβίθη, έκανε εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή, γύρισε το σώμα του και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Για τον Αντώνη Ανδρουλάκη ήταν μία τελευταία ευκαιρία να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του πριν από την έναρξη της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΟΑ να ολοκληρώνει θετικά την προετοιμασία του και να δείχνει έτοιμος για τα επίσημα.
Στην κορυφαία του στιγμή από την άλλη ο ΑΟΑΝ είχε δοκάρι με τον Μηλιώτη.
Πλέον, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΟΑ θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη στο Ατσαλένιο, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.
ΠΟΑ
- Αμπατζής Γιάννης
- Αμανάκης Ελευθέριος
- Άλλα Άλμπι
- Κουμάκης Χριστόφορος
- Γελαδάρης Λάζαρος
- Βοργιάς Μανώλης
- Νύκταρης Μιχαλανδρέας
- Καλογιαννάκης Φίλιππος
- Ροβίθης Μανώλης
- Βαρδάκης Σωκράτης-Κυριάκος
- Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος



































































