Ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσαν Εργοτέλης Β’ και ΠΟΗ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.
Λευτέρης Αθανασάκης και Χρήστος Μουρτζάκης είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε αρκετές δοκιμές, χρησιμοποιώντας πολλά πρόσωπα και μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους.
Για τον Εργοτέλη Β’ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Κρίστιαν Πρένγκα, ενώ το γκολ του ΠΟΗ σημείωσε ο Φουκαράκης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τα δύο τεχνικά επιτελεία να κρατούν κυρίως τα συμπεράσματα από τις δοκιμές και την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών.
Εργοτέλης Β’ και ΠΟΗ συνεχίζουν έτσι τη δουλειά τους, με στόχο να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη συνοχή και ετοιμότητα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β
- Μανιούδης Λευτέρης
- Δημόπουλος Ανδρέας
- Ανδριώτης Γιώργος
- Μανουράς Γιώργος
- Τζανιδάκης Στέφανος
- Σφακιανάκης Μάνος
- Μπεκιράι Έρνι
- Πιλάτος Άγγελος
- Ιατράκης Νικόλαος
- Βασιλάκης Γεώργιος
- Κούλα Λίσιο
Αναπληρωματικοί
ΠΟΗ
- Μάρκου Ιωάννης
- Σελαμάϊ Ενικλέν
- Σταμπούλος Αθανάσιος
- Κορνελάκης Γεώργιος
- Δροσαλάκης Γιώργος
- Τιγκίρης Μιχαήλ
- Τζιρίτας Ηρακλής
- Μακρυγιαννάκης Σταμάτιος
- Αποδουλιανάκης Λεωνίδας
- Φουκαράκης Εμμανουήλ
- Σαλάκου Εργκίτ
Αναπληρωματικοί
- Μαρίνης Ιωάννης
- Καραγιάννης Μηνάς
- Σιδέρης
- Λυδατάκης Γιώργος
- Παπαδημητρίου Μάριος
- Χατζηγεωργίου
- Φουντουλάκης Ιωάννης
- Παπάς Χρήστος
- Τσαγκαράκης Μεγαλογ.Δημήτριος
- Σκαρπαθιωτάκης


















