Τη φιλική νίκη με 4-1 επί του Κόρακα πήρε ο Ζαρός, στο πρώτο τεστ των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ο Κόρακας ήταν εκείνος που πήγε μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος, με τον νεοαποκτηθέντα Σφακιανάκη, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα της Πόμπιας, να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του παρουσία.
Στην επανάληψη, ωστόσο, η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Νικολάκης, Κλαπάκης και Βιτσαράς βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας την ανατροπή για τον Ζαρό.
Η στιγμή που ξεχώρισε, πάντως, ήταν το γκολ του νεαρού Στέφανου Ζαχαριουδάκη. Ο γεννημένος το 2012 ποδοσφαιριστής σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ομάδα του χωριού του, ζώντας μία ξεχωριστή στιγμή σε ηλικία μόλις 14 ετών.
Για τις δύο ομάδες ήταν το πρώτο αγωνιστικό «ξεμούδιασμα» της προετοιμασίας, με τους προπονητές να έχουν την ευκαιρία να μοιράσουν χρόνο συμμετοχής και να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.



























































