ΑΟΤ

Πήραν την ευλογία στον ΑΟΤ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πήραν την ευλογία στον ΑΟΤ
Screenshot
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη ο ΑΟ Τυμπακίου, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής.

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και άνθρωποι της διοίκησης έδωσαν το «παρών», παίρνοντας την ευλογία πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ευχή όλων ήταν πάνω απ’ όλα να υπάρχει υγεία και η νέα χρονιά να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα, ώστε η ομάδα της Μεσαράς να μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτα και να πετύχει τους στόχους της.

Ο ΑΟΤ συνεχίζει πλέον τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο, θέλοντας μέσα από την προετοιμασία να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΟΤ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα