ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Μεγάλες χαρές για τον Μάνο Καλαϊτζάκη – Έγινε πατέρας!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μεγάλες χαρές για τον Μάνο Καλαϊτζάκη – Έγινε πατέρας!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Μάνος Καλαϊτζάκης, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Στειακακη, να φέρνει στον κόσμο τον γιο τους.

Ο Μάνος Καλαϊτζάκης αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, έχοντας μακρά παρουσία στα γήπεδα του Ηρακλείου αρχικά ως ποδοσφαιριστής, φορώντας κατά τη διάρκεια της διαδρομής του τις φανέλες αρκετών ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμη περισσότερο γνωστός μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπου είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού, ενώ πριν από λίγο διάστημα πέρασε και από τον Ηρόδοτο από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η άφιξη του νέου μέλους σκόρπισε χαμόγελα σε ολόκληρη την οικογένεια και φυσικά στον Δευκαλίωνα Στειακάκη, πρώην πρόεδρο του ΠΑΟ Κρουσώνα, που ζει και εκείνος ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές.

Μία νέα και πολύ πιο σημαντική… πρόκληση ξεκινά πλέον για τον Μάνο Καλαϊτζάκη και την Έλενα Στειακάκη, με τις θερμότερες ευχές για υγεία και κάθε ευτυχία στον μικρό και την οικογένειά τους!

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα