Για τη δύσκολη νέα αρχή του Ηροδότου μίλησε ο Τάσος Τριανταφύλλου, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας στη Νέα Αλικαρνασσό.
Ο νεαρός τεχνικός αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν συνειδητά να βρεθούν δίπλα στην ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει άμεσα, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο του Ηροδότου να στηρίξει έμπρακτα τη νέα προσπάθεια.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Να ξεκινήσουμε λέγοντας καλή χρονιά σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, σε όλους τους παράγοντες, προπονητές. Να έχουμε καλή χρονιά γεμάτη υγεία. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μέσα στο γήπεδο.
Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ηρόδοτο. Είναι μια χρονιά που ξεκινάει πάρα πολύ δύσκολα, αλλά έχουμε επιλέξει να έρθουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας. Δεν μας έφερε κανείς με το ζόρι.
Γνωρίζουμε ότι αυτή η κατάσταση από μέρα σε μέρα μπορεί να ανατραπεί. Μπορεί να έρθει κάποιος, γιατί ο Ηρόδοτος είναι πολύ μεγάλο σωματείο, δεν χωράει αμφισβήτηση, και κάποια στιγμή, αύριο μεθαύριο, μπορεί το ρόστερ να έχει γεμίσει και να έχουν γίνει πάρα πολλές ενέργειες, να γίνει κάτι και να είναι όλα τέλεια.
Δεν φτάνει μόνο να λέμε ότι ο Ηρόδοτος είναι μεγάλη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείχνουμε και έμπρακτα. Εμείς λοιπόν έχουμε ξεκινήσει. Καλούμε εμείς και οι ποδοσφαιριστές και η καινούργια διοίκηση όλο τον κόσμο που θέλει να βοηθήσει σε αυτή την καινούργια προσπάθεια.
Τους περιμένουμε όλους δίπλα μας, με οτιδήποτε, είτε κόσμο, για να ξεφύγουμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση».


























































