Μία επιστροφή με ιδιαίτερο συμβολισμό ολοκλήρωσε ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος 20 ολόκληρα χρόνια μετά θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ, επιστρέφοντας σε μία ομάδα από την οποία είχε περάσει στα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.
Πολλοί μπορεί να μη γνωρίζουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στα Μάλια σε ηλικία μόλις 17 ετών. Τότε, κάνοντας ακόμη τα πρώτα του βήματα, πέρασε μία σεζόν στον ΠΑΝΟΜ, πριν ακολουθήσει η μεγάλη πορεία του στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών.
Μάλιστα, εκείνη η παρουσία του είχε συνδυαστεί και με μία σημαντική επιτυχία για το σωματείο των Μαλίων. Ο ΠΑΝΟΜ είχε κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΗ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 της ΑΕ Κατσαμπά στον τελικό.
Η σχέση της οικογένειας Κοιλιάρα με τον ΠΑΝΟΜ, πάντως, πηγαίνει ακόμη πιο πίσω, καθώς τη φανέλα της ομάδας έχει φορέσει και ο πατέρας του Γιάννη, Τάσος Κοιλιάρας.
Τώρα, δύο δεκαετίες μετά και έχοντας διαγράψει μία μεγάλη ποδοσφαιρική πορεία, ο Γιάννης Κοιλιάρας επιστρέφει στα Μάλια, αυτή τη φορά ως ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΝΟΜ τόσο αγωνιστικά όσο και με την προσωπικότητα και τις παραστάσεις του.


























































