ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΦΗ

Έκανε… σεφτέ ο Αϊτόρ με τη φανέλα του ΟΦΗ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έκανε… σεφτέ ο Αϊτόρ με τη φανέλα του ΟΦΗ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Το πρώτο του γκολ, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, με τη φανέλα του ΟΦΗ πέτυχε ο Αϊτόρ Καναλαπιέδρα στο φιλικό απέναντι στη βελγική Μπέερσχοτ.

Ο Ισπανός εξτρέμ, στη δεύτερη συμμετοχή του με τα «ασπρόμαυρα» και πρώτη ως βασικός, χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Ο Αϊτόρ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Τιάγκο Ρομάνο και με όμορφη καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 απέναντι στους Βέλγους.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στα δεδομένα του ΟΦΗ, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς και αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στις πρώτες του εμφανίσεις, λίγες ημέρες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα