Το τέλος της προπόνησης δεν σήμανε και το τέλος της δουλειάς για τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν στο γήπεδο για επιπλέον πρόγραμμα.
Οι Μπάμπης Αντωνακάκης, Θάνος Σιτμαλίδης, Τιάγκο Ρομάνο και Γιάννης Θεοδοσουλάκης δούλεψαν έξτρα στα τελειώματα των φάσεων και στις επιθετικές κινήσεις, αφιερώνοντας επιπλέον χρόνο στη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε θέσεις της επίθεσης και δείχνουν καθημερινά μεγάλη διάθεση για δουλειά, επιδιώκοντας να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τα στοιχεία του παιχνιδιού τους.
Άλλωστε, τέτοιες επιπλέον προπονήσεις αποτελούν συχνά μία ένδειξη της νοοτροπίας που θέλουν να αποκτήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, αναζητώντας τη συνεχή βελτίωση μέσα από την καθημερινή δουλειά.































































