Ιδιαίτερα θετικός εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Παλιανής, Δημήτρης Τυράκης, σχολιάζοντας στο GRANDSPORT την απόφαση για την κοινή πορεία της Παλιανής και των Δαφνών.
Ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας της Παλιανής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας, τονίζοντας πως η ένωση αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για το μέλλον των δύο σωματείων. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια ως πρόεδρος, ξεκαθαρίζοντας ότι, ανεξάρτητα από το αν θα έχει επίσημο διοικητικό ρόλο, θα βρίσκεται δίπλα στο νέο εγχείρημα.
Παράλληλα έστειλε μήνυμα στον Στέλιο Ξενάκη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει με τον θάνατο του Πατέρα του.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Αρχικά, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον καλό φίλο Στέλιο Ξενάκη για την απώλεια του Πατέρα του, θα είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν λύση και έτσι θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Η ένωση είναι πολύ χρήσιμη και απαραίτητη για όλους, ώστε να μη χαθούν ιστορικά σωματεία και να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν στο τοπικό ποδόσφαιρο και φυσικά τα χωριά μας να έχουν ζωή.
Από τότε, που εκλέχθηκα πρόεδρος του σωματείου της Παλιανής και από διαφορετικά ποστα μέσα στα χρόνια υπηρέτησα την ομάδα με πάθος, ανιδιοτέλεια και μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, όμως πάντα προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή και ανταγωνιστική.
Η Παλιανή ίσως πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, όμως πιστεύω πως τώρα, με τη βοήθεια όλων, θα καταφέρει μαζί με το σωματείο των Δαφνών να δημιουργήσουν ένα άξιο project με προοπτική για τα επόμενα χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους και των δύο σωματείων που με προσκάλεσαν στις συναντήσεις και μου πρότειναν να έχω ρόλο προέδρου στη καινούργια ένωση είναι τιμή μου που με σκέφτηκαν σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Μπορεί να μην έχω κάποιο επίσημο διοικητικό πόστο, όμως θα είμαι δίπλα στη νέα ομάδα και θα προσπαθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, να βοηθήσω αυτό το νέο ξεκίνημα. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι με ενότητα και συνεργασία η νέα αυτή προσπάθεια θα δικαιωθεί.»



















