Όπως έχει ήδη αναφερθεί, Παλιανή και Δαφνές θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις δύο πλευρές να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα.
Η κοινή πορεία αποτελεί το αποτέλεσμα των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με τις διοικήσεις να καταλήγουν πως η συνεργασία αποτελεί την καλύτερη λύση για το μέλλον των δύο σωματείων, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται άμεσα και θα αποσαφηνίσουν όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη νέα μορφή του σωματείου και τον τρόπο λειτουργίας του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προπονητής της νέας ομάδας θα είναι ο Στέλιος Ανωγειανάκης. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των Δαφνών την περασμένη αγωνιστική περίοδο, οδηγώντας την ομάδα, και πλέον αναμένεται να συνεχίσει το έργο του και στη νέα κοινή προσπάθεια.