VIDEO ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Α. Τουργαΐδης: «Το παν είναι να είμαστε δεμένοι σαν ομάδα» (vid)

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Α. Τουργαΐδης: «Το παν είναι να είμαστε δεμένοι σαν ομάδα» (vid)

Ο Αλέξανδρος Τουργαΐδης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Χερσόνησο, αλλά και για τα στοιχεία που χρειάζεται μία ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της στη Γ’ Εθνική.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Χερσονήσου στάθηκε στην οργάνωση που συνάντησε από την πρώτη στιγμή, στη δυσκολία του πρωταθλήματος, αλλά και στη σημασία του καλού κλίματος μέσα και έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Χερσόνησο:

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η ομάδα είναι όπως ακριβώς μου την είχαν περιγράψει, οργανωμένη σε όλα από την πρώτη μέρα. Από χθες, όλοι ήταν κύριοι απέναντί μου.

Το πρωτάθλημα ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πιστεύω πως στο τέλος θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Για το τι χρειάζεται μία ομάδα για να πετύχει τους στόχους της σε αυτή την κατηγορία:

«Το παν για μένα είναι να είμαστε δεμένοι, να είμαστε ένα γκρουπ με καλό κλίμα, τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνουμε και εμείς πρέπει να τον ακούμε στο 100%. Αν γίνει αυτό, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως θέμα στο πρωτάθλημα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα