Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του προπονητή στον Άγιο Ιωάννη, με το σωματείο να συνεχίζει τις διεργασίες προκειμένου να ολοκληρώσει και το τελευταίο σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια οριστική εξέλιξη, ωστόσο οι άνθρωποι του σωματείου βρίσκονται σε διαρκείς επαφές, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για την τεχνική ηγεσία.
Οι ημέρες περνούν και η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκκρεμότητας. Στον Άγιο Ιωάννη επικρατεί αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία, ώστε ο νέος προπονητής να αναλάβει άμεσα δουλειά και να τρέξει τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Άπαντες στο σωματείο επιθυμούν να κλείσει σύντομα το θέμα, προκειμένου να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην προετοιμασία και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου για το νέο πρωτάθλημα.

