Οι Μοίρες είναι από τις ομάδες που κινήθηκαν γρήγορα μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας ξεκινήσει ουσιαστικά τον σχεδιασμό από τα μέσα Μαΐου και φτάνοντας πλέον στην τελική ευθεία με αρκετές υποθέσεις κλεισμένες.
Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 3 Αυγούστου και ο Αντώνης Λεκάκης θα έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που έχει ήδη σημαντική βάση. Η ομάδα κράτησε ποδοσφαιριστές που ήθελε, προχώρησε σε μεταγραφές που ανεβάζουν τον ανταγωνισμό αλλά και το επίπεδο ενώ παράλληλα δίνει ρόλο σε παιδιά από την περιοχή.
Σημαντικό κομμάτι του φετινού πλάνου είναι και η λειτουργία της ακαδημίας, με τον Γιάννη Σούρσο σε κομβικό ρόλο, αλλά και η συνεργασία με την TG Goalkeeper Academy. Οι Μοίρες δεν κοιτάζουν μόνο την πρώτη ομάδα, αλλά προσπαθούν να χτίσουν ένα πιο συνολικό μοντέλο λειτουργίας.
Στα φιλικά έχουν κλειστεί παιχνίδια με Φαιστό, ΠΟΑ Β’, ΑΕ Κατσαμπά, Τύλισο, Ζαρό, ΑΟ Τυμπακίου και Αγία Βαρβάρα. Ο στόχος είναι να μπουν στην προετοιμασία χωρίς άγχος και με το βάρος να πέφτει πλέον στη δουλειά μέσα στο γήπεδο.

