Ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του, που έχει οριστεί για τις 27 Ιουλίου, με τον Βασίλη Κρασανάκη να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία.
Το καλοκαίρι είχε αρκετές εξελίξεις, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, όμως πλέον το μυαλό είναι στην Α1 ΕΠΣΗ και στο πώς η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κορμός έχει σε μεγάλο βαθμό διατηρηθεί, ενώ οι προσθήκες που έγιναν δείχνουν συγκεκριμένη στόχευση.
Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν ποιότητα και λύσεις, όμως ο σχεδιασμός δεν θεωρείται απόλυτα κλειστός. Οι τελευταίες πινελιές παραμένουν στο τραπέζι, με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες που θα κρίνει το τεχνικό επιτελείο.
Το πρόγραμμα φιλικών είναι δυνατό και περιλαμβάνει ΠΟΑ, Λίντο, Μινωική, Ρεθυμνιακό, ΟΦΑ, Ρούβα και ΑΕ Κατσαμπά. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο Κρασανάκης θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει ένα ρόστερ που έχει αλλάξει αρκετά, αλλά έχει ξεκάθαρη φιλοδοξία.

