Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που συνέδεσαν το όνομά του με τους Σεντρίκ Μπακαμπού και Άντον Ντόνκορ έβαλε ο ΟΦΗ.
Το όνομα του ΟΦΗ συνδέθηκε τις προηγούμενες ημέρες τόσο με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Μπέτις και έχει περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2022/23, όσο και με τον αριστερό οπισθοφύλακα της Σάλκε, Άντον Ντόνκορ, μέσω γερμανικών δημοσιευμάτων.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του Κονγκολέζου πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, ενώ διαψεύδουν και το γερμανικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον προς τον αριστερό μπακ της Σάλκε, Άντον Ντόνκορ.
Μάλιστα, από τον ΟΦΗ επισημαίνεται πως δεν αναζητείται ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας, βάζοντας οριστικό τέλος στη συγκεκριμένη φημολογία.

