Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει η Φαιστός, καθώς έγινε γνωστή η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου, με τον Γιάννη Νικολιδάκη να ξεκινά την έκτη συνεχόμενη χρονιά του στον πάγκο της ομάδας των Βώρων, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και τη φετινή σεζόν.
Το τεχνικό επιτελείο θα έχει στη διάθεσή του περίπου ενάμιση μήνα προετοιμασίας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Παράλληλα, η Φαιστός θα δώσει μία σειρά από φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες της περιοχής, όπως οι Μοίρες και ο Κόρακας, με το πλήρες πρόγραμμα να αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο σχεδιασμός της προετοιμασίας βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

