Στο Ηράκλειο βρίσκεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Χρήστος Σιέλης, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.
Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός θα περάσει σήμερα το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους».
Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο διεθνής στόπερ αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, αποτελώντας την επόμενη μεταγραφική προσθήκη του ΟΦΗ.
Ο Σιέλης αποτελεί μία επιλογή του Χρήστου Κόντη για το κέντρο της άμυνας και με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

