ΧΑΝΙΑ

Χανιά: Νέα προσθήκη ο Θέμης Κεφαλάς

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χανιά: Νέα προσθήκη ο Θέμης Κεφαλάς

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσαν τα Χανιά, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Θέμη Κεφαλά, ο οποίος επιστρέφει στην Κρήτη για να ενισχύσει την προσπάθεια του σωματείου στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 28 Μαΐου 2000), με ύψος 1,91 μ., έρχεται να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και λύσεις στα μετόπισθεν, αποτελώντας μία ακόμη δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Ο Κεφαλάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες της Αργυρούπολης, ενώ σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε στις Haringey και Queens Park Rangers, φορώντας τη φανέλα τόσο της Κ23 όσο και της Β’ ομάδας των Λονδρέζων. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Billericay και Barnet, όπου απέκτησε σημαντικές παραστάσεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, πραγματοποιώντας δύο γεμάτες σεζόν στη Super League 2. Ακολούθησε η Μαρκό, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2, έχοντας καθοριστική συμβολή με 30 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό, καταγράφοντας 16 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

Με την απόκτηση του Θέμη Κεφαλά, τα Χανιά συνεχίζουν να ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ τους, προσθέτοντας έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, στο πλαίσιο της προσπάθειας για μία πρωταγωνιστική πορεία στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα Χανιά ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή (Θέμη) Κεφαλά.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 28 Μαΐου 2000 στην Αθήνα, με ύψος 1,91 μ., εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή.

Ο Θέμης Κεφαλάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της Αργυρούπολης, ενώ σε ηλικία 16 ετών μετέβη στην Αγγλία, όπου και αγωνίστηκε σε συλλόγους με έμφαση στην ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Στο Νησί φόρεσε τη φανέλα της Haringey, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στην Queens Park Rangers, όπου αγωνίστηκε τόσο στην Κ23 όσο και στη Β’ ομάδα.

Τη σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε δανεικός στη Billericay, καταγράφοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά (2020-21) αγωνίστηκε ως δανεικός στην Barnet με 22 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού στη Super League 2, όπου είχε ενεργό ρόλο με 15 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ακολούθησε η Επισκοπή επίσης στη SL2, στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια καταγράφοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μαρκό, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στη Super League 2, έχοντας 30 εμφανίσεις με 3 γκολ.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν τη μεταγραφή του στα Χανιά αποτέλεσε ο Ιωνικός όπου μέτρησε 16 ματς όλα ως βασικός.

Η οικογένεια των Χανίων τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΧΑΝΙΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα