ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ

Υποχρεωτική η συμμετοχή στο Κύπελλο για Γ’ Εθνική, Α1 και Α2

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Υποχρεωτική η συμμετοχή στο Κύπελλο για Γ’ Εθνική, Α1 και Α2

 Η ΕΠΣ Ηρακλείου υπενθύμισε στα σωματεία το καθεστώς συμμετοχής στο Κύπελλο ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, ξεκαθαρίζοντας ποιες ομάδες έχουν υποχρέωση να δηλώσουν συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι υποχρεωτική για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, της Α1 ΕΠΣΗ και της Α2 ΕΠΣΗ.

Αντίθετα, προαιρετική είναι η συμμετοχή για τα σωματεία της Β’ ΕΠΣΗ, καθώς και για το ερασιτεχνικό τμήμα των ΠΑΕ.

Η σχετική επισήμανση περιλαμβάνεται στην ενημέρωση που απέστειλε η Ένωση προς τα σωματεία, στο πλαίσιο της έναρξης της διαδικασίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Έτσι, οι ομάδες των τριών ανώτερων κατηγοριών του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου θα πρέπει υποχρεωτικά να δώσουν το «παρών» και στον θεσμό του Κυπέλλου, ο οποίος αναμένεται και φέτος να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα