Με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Δειλινών, όπου συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Κεφαλούκος, έκανε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το σωματείο δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες.
«Δεν χρωστάμε ούτε 1 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας εικόνα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.
Παράλληλα, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως δεν μπορεί να συνεχίσει διοικητικά, παρότι όσοι βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ζήτησαν να παραμείνει. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα είναι δίπλα στην ομάδα εξωδιοικητικά και θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια όπου χρειαστεί.
Το βασικότερο θέμα που συζητήθηκε είχε να κάνει με την αγωνιστική κατεύθυνση της νέας σεζόν. Σχεδόν από όλους όσοι τοποθετήθηκαν, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση η ομάδα να αγωνιστεί στη Β’ ΕΠΣΗ, δίνοντας χώρο και ευκαιρίες σε παιδιά από την ακαδημία, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί.
Η συγκεκριμένη πρόταση στηρίζεται στη λογική ενός νέου ξεκινήματος σε πιο στέρεες βάσεις, με παιδιά της γειτονιάς και ποδοσφαιριστές που προέρχονται μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό των Δειλινών.
Ο Βαγγέλης Δαϊλάκης αναμένεται να μιλήσει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να φανεί ποιοι μπορούν και θέλουν να αποτελέσουν μέρος της προσπάθειας.
Πάντως, η τελική απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα θα παρθεί από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα προκύψει μετά τις εκλογές.
Αυτή τη στιγμή τα Δειλινά βρίσκονται στην τελική φάση για το μητρώο και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκε και το γηπεδικό ζήτημα, με επίκεντρο τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων που ήδη υπάρχουν. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει προγραμματιστεί ραντεβού αύριο με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηρακλείου.
Τα Δειλινά μπαίνουν σε μία κρίσιμη περίοδο αποφάσεων, με την πρόταση της Γενικής Συνέλευσης να δείχνει ξεκάθαρα προς μία επανεκκίνηση από τη Β’ ΕΠΣΗ, με έμφαση στα παιδιά της ομάδας και στη δημιουργία πιο σταθερών βάσεων για το μέλλον.

