ΤΥΛΙΣΟΣ

Έκλεισε στην Τύλισο ο Νίκος Φραγκάκης!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έκλεισε στην Τύλισο ο Νίκος Φραγκάκης!

Στην Τύλισο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Νίκος Φραγκάκης, με την ομάδα να ολοκληρώνει ακόμη μία κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είχε αναφέρει το GRANDSPORT, ο νεαρός μέσος βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα της Τυλίσου, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Οι επαφές προχώρησαν θετικά και ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ο Φραγκάκης, γεννημένος το 2006, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΟΑ και είναι ένας ποδοσφαιριστής με προοπτική εξέλιξης.

Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μοχού στην Α1 ΕΠΣΗ, καταγράφοντας συνολικά 39 συμμετοχές και 1.476 αγωνιστικά λεπτά, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του GRANDSPORT, συνολικά μετρά 55 συμμετοχές, 15 ως βασικός, 1 γκολ και 1.986 λεπτά συμμετοχής, έχοντας περάσει επίσης από τον Ερμή Ατσαλένιου.

Με την απόκτησή του, η Τύλισος προσθέτει στο ρόστερ της έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από την Α1 ΕΠΣΗ, ποιότητα και προοπτική, συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΤΥΛΙΣΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα