Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Πραξιτέλης Βούρος, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ηρακλή για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.
Ο 31χρονος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και επιστρέφει στα ελληνικά γήπεδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ηρακλή.
Ο Βούρος αποτελεί ένα από τα αγαπητά πρόσωπα των φίλων του ΟΦΗ, έχοντας φορέσει τη φανέλα της κρητικής ομάδας και αφήσει θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του.
Πλέον, εφόσον ο Ηρακλής βρεθεί απέναντι στον ΟΦΗ, ο έμπειρος αμυντικός θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερο συναισθηματικό ενδιαφέρον.
Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο 2+1 ετών, με τον Βούρο να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

