Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, ο ΑΟ Δαμάστας αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Ρουμπάκη, ολοκληρώνοντας μία συνεργασία που κράτησε πέντε συνεχόμενα χρόνια και άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην ιστορία του συλλόγου.
Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Δαμάστας τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας συνολικά 112 συμμετοχές και 30 γκολ, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αποτελώντας σημείο αναφοράς τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Οι άνθρωποι της ομάδας στάθηκαν όχι μόνο στην αγωνιστική του προσφορά και την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και στη στήριξη που πρόσφερε στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επόμενη ημέρα της Δαμάστας.
Η ανακοίνωση της Δαμάστας:
«Ο Α.Ο. Δαμάστας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρουμπάκη.
Για τη Δαμάστα ο Δημήτρης Ρουμπάκης αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αφού για πέντε συνεχόμενα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας, ενώ διατέλεσε και αρχηγός της.
Ξεχώρισε για την ικανότητά του στο σκοράρισμα και το πάθος του για τη νίκη, ενώ στις δύσκολες στιγμές του σωματείου ήταν εκεί και στήριξε με όλη του τη δύναμη την επόμενη μέρα της ομάδας μας.
Όλη η οικογένεια και το χωριό της Δαμάστας ευχαριστεί τον Δημήτρη Ρουμπάκη για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και με το καλό να ξανασμίξουν στο μέλλον οι δρόμοι μας.»

