Έπειτα από δύο γεμάτα χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚατσαμπά, ο Κώστας Στεφανής αποτελεί παρελθόν από το ιστορικό σωματείο, ολοκληρώνοντας μία σημαντική διαδρομή κατά την οποία βρέθηκε επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, ενώ για ένα διάστημα ήταν και στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας.
Ο νεαρός προπονητής αποχαιρέτησε τους «κιτρινόμαυρους» με ένα συγκινητικό μήνυμα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη αξιοποίησης των παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες του σωματείου.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον φροντιστή της ομάδας, Τέλη Καρασάββα, για την καθημερινή προσφορά του δίπλα στους ποδοσφαιριστές, ενώ εξέφρασε την ευχή του να δει τα επόμενα χρόνια περισσότερα παιδιά από τις υποδομές να καθιερώνονται στην πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Στεφανή:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Ψιμόπουλο, τον Κώστα Σκαφίδα και τον Ηλία Νατσάκο για την τιμή που μου έκαναν να είμαι στην ΑΕΚατσαμπά, ένα ιστορικό σωματείο.
Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να δω τι μπορώ να προσφέρω και τι δεν μπορώ. Ειδικά σε αυτή τη σεζόν ανέλαβα παραπάνω πράγματα που δεν ήταν της αρμοδιότητάς μου. Έχασα ένα κομμάτι του προπονητή και στόχος μου σαν προπονητής ήταν να αξιοποιηθούν τα παιδιά στην πρώτη ομάδα.
Εύχομαι από καρδιάς η ΑΕΚ Κατσαμπά να βρει τον δρόμο της και να πάει εκεί που αξίζει, να αναλάβουν την ομάδα άνθρωποι που την αγαπάνε πραγματικά και εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φροντιστή της ομάδας, τον Τέλη Καρασάββα, που ήταν πάντα κοντά στα παιδιά και φρόντιζε σε κάθε παιχνίδι να είναι όλα στην εντέλεια.
Μακάρι από αυτή τη φουρνιά να ανέβουν 4-5 παιδιά στην πρώτη ομάδα, γιατί πλέον εκεί πρέπει να κοιτάζουμε.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».