Ανατροπή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση του Άγγελου Καστελλιανάκη και του ΠΑΝΟΜ, καθώς η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού στην ομάδα των Μαλίων δεν πρόκειται τελικά να προχωρήσει.
Ο πρώην πλέον επιθετικός του Εργοτέλη βρισκόταν ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΝΟΜ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει αρκετά κοντά σε συμφωνία το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο η υπόθεση δεν θα ολοκληρωθεί και οδηγείται οριστικά σε «ναυάγιο».
Ο Καστελλιανάκης αποτελούσε μία περίπτωση που θα μπορούσε να προσφέρει εμπειρία, ποιότητα και σημαντικές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας των Μαλίων, όμως τελικά οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν θα συναντηθούν.
Έτσι, στον ΠΑΝΟΜ στρέφουν πλέον την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της επίθεσης, συνεχίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 ΕΠΣΗ.