Τον δικό του απολογισμό για τη φετινή χρονιά έκανε ο αρχηγός της Δαμάστας, Δημήτρης Ρουμπάκης, μετά την ολοκλήρωση μίας ιδιαίτερης και απαιτητικής σεζόν για την ομάδα του Μαλεβιζίου.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στάθηκε στα πολλά σκαμπανεβάσματα που είχε η χρονιά, αλλά και στις ατυχίες με τραυματισμούς και αποχωρήσεις παικτών, τονίζοντας ωστόσο πως το πρόσημο παραμένει θετικό για τη Δαμάστα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε μέσα στη σεζόν.
Αναλυτικά ανέφερε:
«Φέτος ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα.
Αλλά στο τέλος το πρόσημο είναι θετικό, καθώς η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι με τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών, όπως του Καλογερίδη που ήταν σημαντική απουσία, αλλά και αποχωρήσεις λόγω σπουδών του Βιδάκη ή επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σαπλαούρα.
Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ότι είχε τα φόντα να κάνει τη διαφορά και στην ουσία στις λεπτομέρειες χάθηκε η άνοδος.
Φτάσαμε μια ανάσα από το Final Four, που και αυτό από μόνο του κάτι δείχνει, καθώς αποκλείσαμε δύο ομάδες ανώτερης κατηγορίας και χάσαμε στα πέναλτι επίσης από ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
Όπως και να έχει, στο τέλος μόνο ωραίες αναμνήσεις έχουμε από φέτος στην ομάδα, καθώς έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια!».


































































