Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη (15/4), η προετοιμασία του ΟΦΗ, με το πρόγραμμα να είναι προγραμματισμένο για τις 11:00 και το βλέμμα στραμμένο στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στη Λιβαδειά.
Τα ευχάριστα για τον Χρήστο Κόντη έρχονται από την επιστροφή του Χουάν Νέιρα σε πλήρεις ρυθμούς, με τον Αργεντινό μέσο να τίθεται ξανά στη διάθεσή του σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, τόσο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όσο και για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Η χθεσινή προπόνηση (14/4) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, με την ένταση να ανεβαίνει σταδιακά ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.
Αντίθετα, ο Άαρον Ισέκα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και παραμένει εκτός κανονικού ρυθμού, με την κατάστασή του να παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

