ΜΟΧΟΣ

Ά. Μαυρογιαννάκης: «Να πάρουμε βαθμούς για εμάς»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ά. Μαυρογιαννάκης: «Να πάρουμε βαθμούς για εμάς»

Έτοιμος για μια δύσκολη αναμέτρηση είναι ο Μοχός, που αντιμετωπίζει τα Δειλινά (8/4, 17:00), θέλοντας να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, για το παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Άρης Μαυρογιαννάκης.

Η ομάδα θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία, καθώς εκτός βρίσκεται ο Ζαλούμης, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι.

Ο προπονητής του Μοχού, Άρης Μαυρογιαννάκης, στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η αντίπαλη ομάδα δεν αντικατοπτρίζεται από τη βαθμολογική της θέση.

Η δήλωση του: «Αύριο παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική θέση με βάση την αγωνιστική της ταυτότητα από την πρώτη αγωνιστική.

Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς για εμάς και μόνο και για κανέναν άλλον».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΜΟΧΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα