Μία ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ19 και της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ, καθώς προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη και του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/4), με τα παιδιά να παίρνουν μία πρώτη «γεύση» από το επίπεδο και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δουλεύοντας σε συνθήκες που προσομοιάζουν απόλυτα σε εκείνες της πρώτης ομάδας.
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, η εμπειρία αυτή είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν αποτέλεσε απλώς μία προπονητική διαδικασία, αλλά ένα ουσιαστικό βήμα προς την εξέλιξή τους και την προσέγγιση των στόχων τους. Κάθε άσκηση, κάθε οδηγία και κάθε λεπτό στο γήπεδο αποτέλεσαν πολύτιμα μαθήματα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νοοτροπίας, με το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό να είναι διάχυτα καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης.
Παράλληλα, η παρουσία του Χρήστου Κόντη αναδεικνύει τη διάθεση της πρώτης ομάδας να βρίσκεται σε άμεση και ουσιαστική σύνδεση με την Elite Ακαδημία, με στόχο την ομαλή μετάβαση και την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Μάλιστα, πρόθεση του Έλληνα τεχνικού είναι να διατηρηθεί αυτή η «γέφυρα» επικοινωνίας και συνεργασίας, ώστε τέτοιες εμπειρίες να αποτελέσουν μέρος της καθημερινότητας των παιδιών και όχι μια μεμονωμένη στιγμή.

