Φρένο στο νικηφόρο σερί του Θριάμβου Αναλήψεως έβαλε η Δόξα Ηρακλείου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι όπου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Δουλουφάκης.
Ο πορτιέρε της Δόξας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στην έντονη πίεση των φιλοξενούμενων και συνέβαλε καθοριστικά σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει νέα δεδομένα στη μάχη της ανόδου στη Β1 ΕΠΣΗ.
Ο Θρίαμβος μπήκε στο ματς με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί και να διατηρήσει το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει στη διεκδίκηση της ανόδου, όμως βρήκε απέναντί του έναν τερματοφύλακα σε εξαιρετική μέρα. Η ομάδα της Ανάληψης είχε σωρεία ευκαιριών, πίεσε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει το γκολ που θα της έδινε το πολύτιμο τρίποντο, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Δουλουφάκη.
Η Δόξα από την πλευρά της στάθηκε με πειθαρχία στο παιχνίδι, άντεξε στην πίεση και κράτησε τον βαθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον νεαρό γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποτελεί το πρόσωπο της αναμέτρησης, χάρη στις καθοριστικές επεμβάσεις του.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Θρίαμβος Αναλήψεως χάνει το πλεονέκτημα που είχε στη μάχη της ανόδου και πλέον δεν κρατά αποκλειστικά την κατάσταση στα χέρια του. Η ομάδα της Ανάληψης θα χρειαστεί πλέον απώλειες από το Άλογο Μαλεβιζίου στο φινάλε του πρωταθλήματος, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

