Γ. Βλατάς: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Χερσόνησο»

Για τη δύσκολη αναμέτρηση του Αετού Ανωγείων απέναντι στη Χερσόνησο μίλησε στο GRANDSPORT ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βλατάς, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (07/03, 15:00).

Η ομάδα των Ανωγείων έχει μπροστά της μια απαιτητική αποστολή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες αμυντικά.

Συγκεκριμένα, ο Χασουράκης δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, ο Βόντας είναι αμφίβολος, ενώ ο Σταμουλάκης θα απουσιάσει πλέον μόνιμα λόγω σπουδών.

Ο τεχνικός του Αετού στάθηκε στη δυναμική της Χερσονήσου, αλλά και στην ψυχολογία που έχει φέρει στην ομάδα η πρόσφατη μεγάλη νίκη επί του Ρούβα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που, κατά τη γνώμη μου, πρέπει ήδη να προετοιμάζει τα πλάνα της για τη νέα της πρόκληση του χρόνου στο Περιφερειακό, παναξίως στη θέση που βρίσκεται. Εμείς έχουμε ένα αρκετά δύσκολο ματς να αντιμετωπίσουμε.

Ωστόσο, προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ρούβα και θέλουμε μια καλή εμφάνιση που θα μας δώσει ακόμη περισσότερη ψυχολογία για τη συνέχεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ