Με αξιοπρεπή εικόνα για μεγάλο διάστημα, αλλά δεχόμενος γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία, ο Γρανίτης ηττήθηκε με 3-0 από τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα, αν και ελλιπέστατη και ήδη υποβιβασμένη, ταξίδεψε με στόχο να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Για περίπου 40 λεπτά στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας τον αντίπαλο και δείχνοντας συγκέντρωση.
Ωστόσο, το 1-0 ήρθε σε κομβικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Φουκαράκη να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54’, ο αρχηγός του Ηλυσιακού, Τσίπρας, πέτυχε το 2-0, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του Γρανίτη.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80’ από τον Καραγιάννη, με τους γηπεδούχους να «κλειδώνουν» τη νίκη.
