Σπουδαίος Ανθεστίων έβαλε πέντε μέσα στον Κρουσώνα!

Το αποτέλεσμα της ημέρας στην 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ πέτυχε ο Ανθεστίων, που επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 1-5 του ΠΑΟΚ μέσα στον Κρουσώνα, σε μια από τις πιο εμφατικές εμφανίσεις της φετινής σεζόν.

01/03/2026-15:00
Α1 ΕΠΣΗ - 2025-26 | Αγωνιστική 22
Ημίχρονο: 0-3
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ
1
ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ
5
Τελικό
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γκολ
47'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Η ομάδα του Θραψανού μπήκε αποφασισμένη από το ξεκίνημα και άνοιξε το σκορ στο 15’, όταν ο Νοδαράκης βρήκε δίχτυα για το 0-1. Στο 37’ ο Μιχελάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας σαφές προβάδισμα, ενώ στο 43’ ο Γκένιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με φοβερή εκτέλεση φάουλ

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το 0-4 και βάζοντας γερές βάσεις για ένα σπουδαίο «διπλό». Το 0-5 διαμόρφωσε στο 62’ ο Μιχελάκης, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Στο 70’ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαρεφαλάκη, με τον Ανθεστίωνα να διαχειρίζεται άψογα το προβάδισμά του μέχρι το φινάλε, με τον Σεραφειμίδη απλώς να μειώνει σε 1-5 λίγο πριν το τέλος.

Ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Θραψανού, που αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα της δουλειάς που γίνεται και της δυναμικής που έχει αναπτύξει στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ