Την τελευταία του προπόνηση πραγματοποιεί σήμερα ο Ηρακλής Νιπιδιτού, ενόψει της αναμέτρησης με τους Παίδες Ηροδότου, σε ένα παιχνίδι όπου στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Μαστορίδης βλέπει σημαντικές επιστροφές, καθώς τόσο ο Ευδαίμων όσο και ο Μπασούνας επιστρέφουν στη διάθεσή του και αναμένεται να δώσουν λύσεις σε μια περίοδο που η ομάδα είχε απουσίες. Την ίδια ώρα, ο Ντραγκίτσι θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται μέχρι και λίγο πριν το παιχνίδι.
Αντίθετα, εκτός θα παραμείνει ο Μπαφάκης, ο οποίος υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο προηγούμενο παιχνίδι και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες. Στον Ηρακλή Νιπιδιτού θέλουν να αφήσουν πίσω τους την προηγούμενη εμφάνιση και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που θα τους επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.
