Σε ένα παιχνίδι με αγωνιστική ένταση, ρυθμό και δραματικό φινάλε, ο ΑΟ Τυμπακίου πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, επικρατώντας της ΑΕ Κατσαμπά στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 (1-1 η κανονική διάρκεια), σε αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο χτύπημα.
Η ΑΕ Κατσαμπά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο ξεκίνημα, όταν ο Κομνηνός από κοντά έκανε το 1-0, δίνοντας ώθηση στους γηπεδούχους. Ο ΑΟ Τυμπακίου προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως ο Σταυρακάκης κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γρηγοράκη, έπειτα από γρήγορη εκτέλεση πλάγιου άουτ και κεφαλιά που έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ο ΑΟ Τυμπακίου έψαξε την ανατροπή, έχοντας σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την προσπάθεια του Νικολακάκη και τη μεγάλη ευκαιρία του Βουϊδάσκη στις καθυστερήσεις, όμως ο Σταυρακάκης κράτησε το 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.
Εκεί η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους Τόμας, Ορφανουδάκη, Μπλίντο και Νικολακάκη να ευστοχούν για τον ΑΟ Τυμπακίου, ενώ για την ΑΕ Κατσαμπά σκόραραν οι Χατζηανδρέου, Κομνηνός και Μάρα. Καθοριστικές αποδείχθηκαν η απόκρουση του Σταυρακάκη στο πέναλτι του Βουϊδάσκη και τα χαμένα χτυπήματα των Γερακιού και Μπάμπη, που «σφράγισαν» την πρόκριση της ομάδας του Τυμπακίου σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι μέχρι το τέλος.