Σήμερα στις 11:00 η Γενική Συνέλευση της Δαμάστας!

Σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Δαμάστας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας.

Τα θέματα της διαδικασίας είναι απολογισμός, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και προτάσεις σχετικά με την οργάνωση και την λειτουργία του σωματείου.

Άπαντες στη Δαμάστα, επιθυμούν να φέρουν περισσότερους ανθρώπους κοντά στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό θα κινηθούν.

Επί της ουσίας, κανένας δεν γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι, με τον Γιώργο Πολυχρονάκη που προεδρεύει αυτή τη στιγμή του διοικητικού συμβουλίου, να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι πως ο ίδιος, έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του, ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα επιθυμούσε να παραμείνει στο Δ.Σ. αλλά όχι από τη θέση του προέδρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ