Με πίστη απέναντι στις Μοίρες ο Κόρακας

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ο Κόρακας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τις Μοίρες, έχοντας δουλέψει σε καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας παραμένει θετικό, με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται διαθέσιμοι να δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις και να δείχνουν διάθεση για αντίδραση.

Απουσίες υπάρχουν, καθώς τέσσερις νεαροί παίκτες λείπουν λόγω σχολικής εκδρομής, ενώ σημαντικό πλήγμα αποτελούν και οι σοβαροί τραυματισμοί των Κώστα Μαρκάκη και Μύρωνα Δασκαλάκη το τελευταίο διάστημα.

Παρ’ όλα αυτά, στον Κόρακα υπάρχει πείσμα και πίστη πως η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς, με την ομάδα να θέλει να παρουσιάσει το πρόσωπο που πιστεύει ότι πραγματικά της αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ