Ο Κόροιβος επικράτησε με 3-0 του Γιούχτα Β’ και συνέχισε το θετικό του σερί!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Κωνσταντινίδη, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Ο Κόροιβος είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 45’, με τον Μανιουδάκη να σκοράρει με όμορφη εκτέλεση φαουλ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με ξεκάθαρο προβάδισμα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούχτας Β’ προσπάθησε να αντιδράσει και παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο. Μάλιστα, στο 53ο λεπτό έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, όταν ο Κουστουράκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Κόροιβου.
Η ομάδα των Αγίων Παρασκευών διατήρησε την ψυχραιμία της και «κλείδωσε» τη νίκη στο 82’, με τον Μυζύρη να διαμορφώνει το τελικό 3-0, σφραγίζοντας ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο.
