ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΜΙΝΩΙΚΗ Β

Πέντε ο Κλάιβερτ, οκτώ ο Θρίαμβος και εύκολο τρίποντο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πέντε ο Κλάιβερτ, οκτώ ο Θρίαμβος και εύκολο τρίποντο
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google
Μοιράσου το άρθρο σε storyΚατέβασε την εικόνα ή μοιράσου τη από το κινητό σου.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Θρίαμβος Αναλήψεως στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο «Πανεπιστημίου», επικρατώντας με το εντυπωσιακό 0-8 της Μινωικής Β’.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κλάιβερτ Γκίνι, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση πετυχαίνοντας πέντε γκολ, υπογράφοντας ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας της Ανάληψης, που έφτασε τους 30 βαθμούς και συνεχίζει την πορεία της στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Θρίαμβος μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 7’ ο Γκίνι άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι. Στο 14’ ο Ερ. Νικολαΐ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 27’ ο Γκίνι βρήκε ξανά δίχτυα για το 0-3. Ακολούθησε το 0-4 στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χίλα, πριν ο Γκίνι σκοράρει για τρίτη φορά στο 34’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός, με τον Στιεφνί να κάνει το 0-6 στο 48’, ενώ ο Γκίνι συνέχισε το προσωπικό του ρεσιτάλ σκοράροντας στο 59’ και στο 72’, διαμορφώνοντας το τελικό 0-8.

Ο Θρίαμβος Αναλήψεως κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας τη διαφορά δυναμικότητας και φεύγοντας με μία άνετη νίκη που τον κρατά σε τροχιά πρωταγωνιστικών θέσεων.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα