Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για το Ασήμι που αν και δυσκολεύτηκε έκαμψε την αντίσταση της αρκετά ανταγωνιστικής Δόξας Ηρακλείου.
Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα κλειστή στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0), δίνοντας έμφαση κυρίως στην τακτική και τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.
Στο δεύτερο μέρος, το ματς απέκτησε ένταση και δραματικό χαρακτήρα. Στο 70’ ο Στρατάκης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο Δουλουφάκης απέκρουσε την εκτέλεσή του, κρατώντας τη Δόξα «ζωντανή».
Παρά το χαμένο πέναλτι, ο Στρατάκης δεν το έβαλε κάτω και στο 81’ πήρε το… αίμα του πίσω στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
