Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, αλλά έχει ήδη προχωρήσει και στις απαραίτητες κινήσεις για να κλείσει τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ του Παναθηναϊκού, με το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού να εκπνέει σε λίγες ημέρες.
Οι εξελίξεις στη γραμμή κρούσης του «δικεφάλου» τρέχουν, καθώς η ενδεχόμενη αποχώρηση του Τσάλοφ αναμένεται να ανοίξει θέση στο ρόστερ.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξετάζει περιπτώσεις παικτών που γνωρίζουν καλά τα ελληνικά δεδομένα και μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα, με τον Γερεμέγεφ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται την 1η Ιανουαρίου, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να υπογράψει ελεύθερα σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Ο Σουηδός φορ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2023 και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει εννέα συμμετοχές με τη φανέλα των «πρασίνων», σκοράροντας ένα γκολ στη Super League. Συνολικά, με τον Παναθηναϊκό μετρά 60 εμφανίσεις και 16 τέρματα, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος.
