Είδαν ΠΟΑ-Ιωνικός Βέρα, Ίσις και Γκουλής

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Ιωνικό για τη 10η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είχαν τρεις από τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία του ΟΦΗ, Αλεχάντρο Ισις, Χάιμε Βέρα και Νίκος Γκουλής.

Οι παλαίμαχοι άσοι των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο, με αφορμή τη λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες για τα 100 χρόνια ιστορίας του ΟΦΗ.

Έτσι, δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Ατσαλένιο και να δουν από κοντά το παιχνίδι του ΠΟΑ, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τη στενή σχέση και την αγάπη που διατηρούν με το κρητικό ποδόσφαιρο.

Η παρουσία τους στις κερκίδες τράβηξε τα βλέμματα των φιλάθλων, με πολλούς να τους πλησιάζουν για φωτογραφίες και χαιρετισμό, αναγνωρίζοντας τους ως ζωντανά κομμάτια της ιστορίας του ΟΦΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ