Λύτρωση στο 95′ για τον ΑΟΤ στον Μοχό

Ο ΑΟ Τυμπακίου, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο της νίκης από τον Μοχό, επικρατώντας με 0-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάμπη Πηλιού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS».

23/11/2025-15:00
Α1 ΕΠΣΗ - 2025-26 | Αγωνιστική 11
Ημίχρονο: 0-0
ΜΟΧΟΣ
0
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
1
Τελικό
ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Γκολ
90'
+7
 

Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη δημιούργησε πολλά προβλήματα στον ΑΟΤ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου προσπάθησε να απειλήσει, όμως ο Τζελέπης ήταν σε ετοιμότητα, κρατώντας το μηδέν σε επικίνδυνη κεφαλιά του Νοικοκυράκη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Σουτζή ανέβασε την πίεσή της και, παρά το γεγονός ότι έβρισκε συνεχώς «τείχος» στην άμυνα του Μοχού, δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες με τους Αραμπατζή και Τομάς—με τον τελευταίο μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι.

Τελικά, ο Μπάμπης Πηλιός ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, καθώς κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα στο 95’, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1, που έδωσε το τρίποντο στον ΑΟΤ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ