Τις υψηλές πτήσεις θέλει να συνεχίσει ο ΠΟΑ, ο οποίος μετά τη σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη με 2-0 επί της Μυκόνου ταξιδεύει στην Αττική για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη έχει την ψυχολογία στα ύψη και βρίσκεται πλέον μόλις στο -1 από την κορυφή, θέλοντας σε μια δύσκολη έδρα να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα και να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα.
Ιδιαίτερα σημαντικές για τους «πράσινους» είναι οι επιστροφές του Χριστόφορου Κουμάκη και του Μπάμπη Δαμιανάκη, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους και αναμένεται να βρεθούν ξανά στο αρχικό σχήμα, ενισχύοντας την αμυντική γραμμή.
Απέναντι τους θα βρουν έναν αντίπαλο σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς ο Αστέρας Βάρης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και αποτελεί μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του 6ου ομίλου.
