Μια εβδομάδα που θα θυμάται για καιρό έζησε ο 15χρονος Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες πρόλαβε να ξεχωρίσει τόσο με τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου όσο και με τον Ανθεστίωνα.
Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου έκανε το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Μικτής Κ16 Ηρακλείου, αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα, πρόλαβε όμως να ξεχωρίσει, σκοράροντας ένα γκολ, έχοντας δύο δοκάρια και γενικά ένα γεμάτο ποδοσφαιρικά πέρασμα που έδωσε πνοή στην ομάδα.
Λίγες ημέρες αργότερα, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ανθεστίωνα και κατέγραψε ακόμη μια σημαντική στιγμή, καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ στις τοπικές κατηγορίες, διαμορφώνοντας το 2-0 στη νίκη επί των Δειλινών και κλειδώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Η απόδοσή του επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια και δημιουργώντας προσδοκίες για τη συνέχεια.
