Καλεί τον κόσμο του ο Γρανίτης

Τον Ιωνικό υποδέχεται ο Γρανίτης, που θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Η ομάδα των Χανίων ψάχνει τον πρώτο βαθμό της σεζόν, φιλοξενώντας τον Ιωνικό, με τους χανιώτες να ζητούν τη στήριξη του κόσμου τους, ώστε να σπρώξει προς το θετικό αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με την ελπίδα ότι έφτασε η στιγμή για την πρώτη νίκη της ομάδας μας, ο Γρανίτης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στον επόμενο κρίσιμο αγώνα.

Η ομάδα μας υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας αύριο, Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 15:00, στο γήπεδο των Μουρνιών, για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου αποτελούν για ακόμη μία φορά σημαντικό «όπλο» στη μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στις επιτυχίες!

Όλοι στο γήπεδο — μαζί για τη νίκη!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ