Σηκώνουν «μανίκια» στο Ασήμι

Τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά έχουν αρχίσει στο Ασήμι με τους ιθύνοντες της ομάδας να στοχεύουν σε μια καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Με την είσοδο του Νίκου Φανουράκη στον πάγκο της ομάδας το Ασήμι ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική χρονιά, έχοντας στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ την ώρα που θα δώσει και μεγάλο βάρος στα… πιτσιρίκια των ακαδημιών.

Οι ιθύνοντες των “μπλε” ήδη έχουν τις πρώτες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το σωματείο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αεράκης σε συνεργασία με τον προπονητή αναζητούν στην αγορά ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα… κενά που έχει η ομάδα για να μπορέσει τη νέα χρονιά να κάνει μια καλή πορεία σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

«Το πήρε το κορίτσι» ο Φραγκής Φανουράκης

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Φραγκής Φανουράκης, ποδοσφαιριστής των...

Πέντε οι… κομμένοι του ΟΦΗ – Οι σκέψεις για το μέλλον τους

Οι Κουτεντάκης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός και Φανουράκης δεν θα...

Με Καινουργιάκη και Κοντεκά η… πρώτη του ΟΦΗ-Τι ισχύει με τους υπόλοιπους “μικρούς”

Την εμφάνιση τους σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας του...

Διοικητικές εξελίξεις στον Άγιο Ιωάννη, παραιτήθηκε ο Βαλ. Πανταγάκης

Σε διοικητικές και αγωνιστικές εξελίξεις βρίσκεται ο Άγιος Ιωάννης,...